Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Video ΑΕΚ - ΑΡΗΣ 1-2

Την ήττα με σκορ 1-2 μέσα στο ΟΑΚΑ γνώρισε η ΑΕΚ από τον Άρη , οι κίτρινοι του βορρά άνοιξαν το σκορ στο 29' με τον Νέτο , ενώ η ΑΕΚ ισοφάρρισε στο 51' με τον Μπλάνκο. Την νίκη στον Άρη έδωσε ο Νέτο με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 75'

Τίμησαν τα θύματα της Θύρας 7

Τουλάχιστον 5.000 οπαδοί του Ολυμπιακού έδωσαν το «παρών» στην επιμνημόσυνο δέηση που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» για τα θύματα της «ΘΥΡΑΣ 7». Βαρύ το κλίμα για τα 21 νεαρά άτομα που έχασαν άδικα τη ζωή τους στις 08/02/1981 από όλη την «Ολυμπιακή» οικογένεια που δεν ξέχασε -ούτε φέτος- τους άτυχους πρωταγωνιστές του τραγικότερου γεγονότος στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος στο σημείο που... τελέστηκε το μνημόσυνο βρέθηκαν εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού από αρκετά μέρη της χώρας. Υπήρχαν πανό από τους συνδέσμους στη Θεσσαλονίκη, στην Κέρκυρα, στην Έδεσσα, στη Ναύπακτο, το Αγρίνιο κτλ. «Θρύλε θυμήσου», ανέγραφε το πανό του συνδέσμου της Νίκαιας που δέσποζε ανάμεσα στα άλλα.

Το βαρύ κλίμα «έσπασε» μόνο για μία στιγμή με χειροκροτήματα για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, όταν μαζί με τα άλλα μέλη του ΔΣ έκανε την εμφάνισή του κοντά στο μνημείο των θυμάτων.

Παρόντες στο μνημόσυνο ήταν όλοι οι παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ, με μέλη της διοίκησης με επικεφαλής τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, τους αδελφούς Αγγελόπουλους.

Εκτός των παικτών των ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, στο Καραϊσκάκη βρέθηκαν αρκετοί αθλητές από άλλα τμήματα του συλλόγου.

Ειδική μνεία, όμως, πρέπει να γίνει στον ιστορικό αρχηγό της ομάδας πόλο… Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, ο οποίος φέτος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Κροατίας, ήταν εκεί αποδεικνύοντας και με αυτόν τον τρόπο τη μεγάλη του αγάπη προς τον Ολυμπιακό.

Σαν να γύρισαν όλοι 30 χρόνια πίσω, όταν από το μικρόφωνο ακούστηκαν τα ονόματα των θυμάτων με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να αναφωνούν «παρών».

Αρκετά συγκινητική ήταν η ομιλία μιας από τις μητέρες ενός από τα άτυχα παιδιά που έχασαν της ζωής του. «Οι νέοι ποδοσφαιριστές πρέπει να μάθουν τι σημαίνει ‘’Ολυμπιακός’’ και να ματώνουν για αυτή τη φανέλα», ήταν κάποια από τα λόγια της, ενώ στον καθιερωμένο λόγο της η Λόλα Νταϊφά έκανε ιδιαίτερη μνεία στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και στον πατέρα του, Μιλτιάδη, ο οποίος τότε, από το πόστο που γενικού αρχηγού είχε βοηθήσει αρκετά τον σύλλογο.

Ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος έκανε γνωστό ότι στο Μουσείο Πειραιά που ανεγείρεται αυτή την εποχή, μια αίθουσά του θα είναι αφιερωμένη στα θύματα της «ΘΥΡΑΣ 7».

Τα πάντα τελείωσαν με την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7 που υπάρχει στην ομώνυμη πλατεία.

http://www.sport-fm.gr/article/457077

Σηκώνουν τις μπάρες στα διόδια όλης της χώρας αύριο

Σε πανελλαδικό άνοιγμα των διοδίων αύριο, Κυριακή, θα προχωρήσουν τα μέλη του κινήματος για τη μη πληρωμή των διοδίων.

Όπως ανακοίνωσαν, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν τα μέλη του Συντονιστικού του κινήματος, αυτό γίνεται με αφορμή τις πρώτες διώξεις που άσκησε ο εισαγγελέας εναντίον μελών του κινήματος. Οι ίδιοι έκαναν ταυτόχρονα λόγο για «φρονηματικές διώξεις, που μας... επιστρέφουν σε μετεμφυλιακές πρακτικές της δεκαετίας του '50».

Το μέλος του κινήματος Γιώργος Κοσμόπουλος αναφερόμενος στο κίνημα «δεν πληρώνω», που σε σχέση με τα διόδια έχει συμπληρώσει 15 μήνες κινητοποιήσεων, επεσήμανε ότι «η ελευθερία των μετακινήσεων αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμα, απεριόριστο, σύμφωνα με την Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου».

ΑΠΕ

τζουλια 2 μαυροι free download

Ανάρπαστο έχει γίνει το νέο DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου , στο οποίο η πρωταγωνίστια έχει για παρτενέρ δύο μαύρους. Χαμός!!!
Χαμός όμως γίνεται και στο διαδίκτυο αφού όλοι ψάχνουν να βρουν free την ταινία . με τα διάφορα λινκ να δίνουν και να πέρνουν.
Πάντως από ότι μαθαίνουμε το σενάριο της ταινίας είναι πολύ πρωτότυπο για τέτοιου είδους ταινίες. Η Τζούλια συναντά τυχαία δύο άνδρες που είναι μαύροι και ...
Related Posts with Thumbnails