Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Michael Jackson - Hold My Hand Ακούστε το πρώτο ανέκδοτο τραγούδι του

Τσακώθηκαν για τα κλοπιμαία και τον σκότωσε

Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Β/Α Αττικής, η ανθρωποκτονία του 28χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλγερίας, το πτώμα του οποίου βρέθηκε την 22:30 ώρα της 10-11-2010, στη Λ. Ηρακλείου 171 στη Νέα Ιωνία. Δράστης της ανθρωποκτονίας είναι 20χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλγερίας.
Κίνητρο του εγκλήματος ήταν διαφορές τους για την τύχη κλοπιμαίων. Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 20χρονος έπληξε το θύμα αρχικά με μαχαίρι, εντός εγκαταλελειμμένης οικίας, στη Νέα Ιωνία όπου.. διέμενε προσωρινά. Το θύμα προσπάθησε να διαφύγει, αλλά ο δράστης το καταδίωξε και σε απόσταση 80 περίπου μέτρων τον πρόφτασε καθόσον το θύμα είχε ήδη από το πρώτο χτύπημα απολέσει τις δυνάμεις του και μη μπορώντας πλέον να αντισταθεί, κατέπεσε στο έδαφος, όπου του κατάφερε και άλλα θανατηφόρα χτυπήματα.

Επίσης εντός της ανωτέρω οικίας συνελήφθησαν ένας 36χρονος και ένας 27χρονος, υπήκοοι επίσης Αλγερίας, διότι ενώ έλαβαν γνώση της τέλεσης της ανθρωποκτονίας, φρόντισαν να απαλείψουν ενοχοποιητικά στοιχεία (αιματηρά αποτυπώματα εντός της οικίας) αποσιωπώντας το αδίκημα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Αλλαγές στο Facebook

Η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook ανακοίνωσε ένα νέο σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων που στοχεύει στην εναρμόνιση των διαφόρων τύπων επικοινωνίας, όπως τα γραπτά μηνύματα, τα email και το "chat", με την δημιουργία ηλεκτρονικών διευθύνσεων facebook.com.
Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ δήλωσε ότι το νέο σύστημα θα περιλαμβάνει "τα μηνύματα που αποστέλλονται με όλους τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους οι... άνθρωποι επικοινωνούν μεταξύ τους".

"Το ηλεκτρονικό μήνυμα είναι ένας από τους τρόπους που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν σε αυτό το σύστημα, αλλά μεταξύ πολλών άλλων", σημείωσε ο κ. Ζούκερμπεργκ.

Η υπηρεσία αναμένεται να ξεκινήσει να λειτουργεί σταδιακά από σήμερα και μέσα στους επόμενους μήνες.
ΑΠΕ

Η πιο sexy γυναίκα αθλητικογράφος στον κόσμο

Τώρα αν σας πούμε ότι η πιο σέξι γυναίκα αθλητικογράφος σε ολόκληρο τον κόσμο είναι 32 χρονών, παντρεμένη και με τρία παιδιά, θα το πιστέψετε; Οχι θα μας πείτε. Πρέπει όμως να το πιστέψετε γιατί είναι πέρα για πέρα αληθινό.
Μόλις πέρασε την «στροφή» των 30 και με εκατομμύρια άντρες να πέφτουν στα πόδια της, η Ines Sainz ψηφίστηκε ως η πιο σέξι γυναίκα αθλητικογράφος σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα αποιτελέσματα της ψηφοφορίας προήλθαν από ανδρικά και αθλητικά περιοδικά, οι αναγνώστες των οποίων επέλεξαν την ωραιότερη στο είδος...
Αντρες αναγνώστες, μην βιαστείτε να χαρείτε, γιατί εκτός από μοντέλο, η… ξανθιά –αγαπημένη Παναγιά - είναι και πρωταθλήτρια του ταεκβοντο. Που σημαίνει ότι ενίοτε δέρνει κιόλας.

Αρχικά, η Sainz, η οποία εργάζεται στο μεξικανικό τηλεοπτικό δίκτυο TV Azteca, είχε βρεθεί στην πέμπτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης με τις πιο σέξι αθλητικογράφους επί γυναικείου εδάφους. Όμως πριν από λίγους μήνες βρέθηκε στην κορυφή, καθώς τα προσόντα της εκτόπισαν οτιδήποτε άλλο κυκλοφορούσε σε… μεταδόσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, αγώνες ταχύτητας, ακόμη και… Super Bowls!

Εχει φωτογραφηθεί για τα μεγαλύτερα ανδρικά και αθλητικά περιοδικά, όπως το Sports Illustrated και το Men’s Health. Είναι παντρεμένη με τον τηλεοπτικό παραγωγό Héctor Pérez Rojano. Μην μας ρωτήσετε τα χόμπι του, γιατί μπορεί το κυριότερο από αυτά να είναι… bodyguard…

www.star.gr

Απίστευτη τραγωδία Τη βίασαν και τη σκότωσαν στο μήνα του μέλιτος!

Άσχημο παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα για ένα νιόπαντρο ζευγάρι από τη Βρετανία, τον 30χρονο εκατομμυριούχο Shrien Dewani και την 28χρονη σύζυγο του Anni Dewani. Παντρεμένοι μόλις λίγες εβδομάδες, αποφάσισαν να κάνουν το ταξίδι του μέλιτος στο Cape-Town, στην Αφρική.
Έχοντας συμπληρώσει μόλις δυο ημέρες παραμονής στη χώρα, αποφάσισαν να βγουν από το ειδυλλιακό ξενοδοχείο που διέμεναν, να νοικιάσουν ένα ταξί και να εξερευνήσουν την πιο «άγρια» πλευρά της πόλης. Ωστόσο, η εξερεύνηση τους αυτή κατέληξε σε... τραγωδία μιας και κατά την επιστροφή τους στο ξενοδοχείο, τους επιτέθηκαν ένοπλοι.
Ο 30χρονος Shrien περιγράφει συγκλονισμένος: «με το που σταμάτησε το ταξί στα φανάρια, δυο ένοπλοι αφρικανοί μας έσπασαν τα τζάμια με τα όπλα τους».Οι ένοπλοι στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν στο ταξί, κρατώντας ομήρους το νιόπαντρο ζευγάρι. Ο Shrien συνεχίζει: «τους παρακάλεσα να μην πειράξουν την Anni και να μην με χωρίσουν από τη γυναίκα μου». Τότε οι ένοπλοι του υποσχέθηκαν ότι δεν θα της κάνουν κακό, και τον πέταξαν έξω από το αυτοκίνητο σε κάτι χωράφια , κρατώντας μαζί τους την Anni.


Πολλές ώρες αργότερα, επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι του επιχειρηματία. Οι ένοπλοι όχι μόνο δεν άκουσαν τα παρακάλια του, αλλά δολοφόνησαν την άτυχη γυναίκα με τρεις σφαίρες στο στήθος. Και δυστυχώς δεν σταμάτησαν εκεί, αφού πριν την δολοφονήσουν, την βίασαν κιόλας.


Τραγική ειρωνεία στην όλη υπόθεση ότι μόλις πριν λίγες ώρες, το νιόπαντρο ζευγάρι απολάμβανε το μήνα του μέλιτος του σε μια πιο ασφαλή μεριά της πόλης. Ο Shrien που θυμάται αυτές τις ευχάριστες στιγμές, δεν μπορεί ακόμα και σήμερα να πιστέψει τι έχει συμβεί: «ήταν ένα υπέροχο απόγευμα. Περπατήσαμε στην παραλία και δειπνήσαμε στη θάλασσα». Ωστόσο, δεν σταματά να νιώθει τύψεις για το θάνατο της γυναίκας του, καθώς όπως λέει «Είμαι άχρηστος. Δεν μπόρεσα να τη βοηθήσω».


Η Αφρικανική αστυνομία δήλωσε ότι θα κινήσει γη και ουρανό για να συλλάβει τους δράστες. Μέχρι στιγμής πάντως, κανείς δεν έχει συλληφθεί.
www.star.gr

Apple Από σήμερα οι Beatles στο iTunes

Οπως ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα η εταιρία Apple, από σήμερα οι χρήστες του iTunes θα μπορούν να «κατεβάζουν» τα τραγούδια των Beatles.

Η συμφωνία επετεύχθη μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Apple και την δισκογραφική εταιρεία EMI Group Ltd. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Apple διαθέτει το 90% της online μουσικής αγοράς, ενώ η... ΕΜΙ τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και οι εισπράξεις από τη μουσική των Beatles θα μπορούσαν να βοηθήσουν την εταιρεία στην αντιμετώπιση των δανειοληπτικών της υποχρεώσεων. Παρά το γεγονός ότι οι πωλήσεις δίσκων σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν μειωθεί σημαντικά εξ αιτίας του Διαδικτύου οι Beatles συνεχίζουν να κάνουν εντυπωσιακές πωλήσεις.

Τελικά, η σημερινή μέρα θα μείνει αξέχαστη... στους θαυμαστές των Beatles και στη Yoko Ono!


www.tovima.gr/

ΕΚΤΑΚΤΟ : Η Αυστρία δεν θέλει να μας δώσει την τρίτη δόση του δανείου

Η Αυστρία θεωρεί ότι η Ελλάδα δεν τήρησε τις υποχρεώσεις της και θέτει θέμα μη καταβολής του ποσού που της αναλογή 190 εκ, ευρώ στην τριτη δόση του δανείου προς την Ελλάδα

Η Φάρσα στην Άντζελα Δημητρίου από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλου γις τις εκλογές

Βροχή αστεριών 2010 Πεφταστέρια από την βροχή των Λεοντιδών

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στα μέσα του Νεομβρίου θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολυθήσουμε την βροχή αστεριών ή την βορχή των Λεοντιδών καλύτερα.Το αποκορύφωμα αναμένεται τις νύχτες της 17ης και 18ης Νοεμβρίου και η καλύτερη στιγμή παρατήρησης θα είναι λίγο πριν από το ξημέρωμα.
Τα συγκεκριμένα «πεφταστέρια» έλκουν την καταγωγή τους από τον κομήτη 55Ρ/Τέμπελ-Τατλ, αλλά επειδή φαίνεται να προέρχονται από την κατεύθυνση του αστερισμού του Λέοντα, έχουν πάρει το όνομά του. Η «βροχή» των Λεοντιδών διαρκεί περίπου δύο εβδομάδες (7 έως 28 Νοεμβρίου), αλλά κορυφώνεται στο... διήμερο 17 και 18 Νοεμβρίου. Ο ρυθμός πτώσης των φωτεινών μετεώρων -που γίνεται με ταχύτητα περίπου 71 χιλιομέτρων το δευτερόλεπτο- υπολογίζεται σε 15 ανά ώρα κατά μέσο όρο.

Άγριος ξυλοδαρμός αστυνομικών από τσιγγάνους στο Μεσολόγγι

Άγριος ξυλοδαρμός αστυνομικών πριν απο λίγο στο Μεσολόγγι απο αθίγγανους. Ολα ξεκίνησαν όταν άνδρες της ασφάλειας Μεσολογγίου προσπάθησαν να συλλάβουν αθίγγανο στην περιοχή Ταμπακαριά.

Αθίγγανοι που ήταν στην περιοχή κινήθηκαν με άγριες διαθέσεις, προς στους αστυνομικούς με σκοπό την απελευθέρωση του αθίγγανου. Οι αστυνομικοί ζήτησαν..... ενισχύσεις και στο σημείο έφτασαν πλήρωμα απο το τμήμα αλλά και απο την ομάδα ΔΙΑΣ.

Ξεκίνησαν συμπλοκές μεταξύ αστυνομικών και αθίγγανων με αποτέλεσμα ενας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ να νοσηλεύεται ήδη στο νοσοκομείο Μεσολογγίου με ράμματα και άλλος ένας αστυνομικός να έχει δεχτεί πολλά χτυπήματα.

Αυτήν την ώρα στο νοσοκομείο Μεσολογγίου επικρατεί αναταραχή απο τους εκατοντάδες αθίγγανους που βρίσκονται εκεί, δίχως να υπάρχει λόγος, αφού δεν αναφερθεί ότι έχει μπει στο νοσοκομείο κάποιος αθίγγανος τραυματισμένος.

Πηγή: messolonghinews.blogspot.com

Ο ... δικαστής με το στρινγκ !

Φιλοδοξεί να γίνει αναπληρωτής δικαστής περιφερειακού δικαστηρίου στην Ελβετία αλλά -από την άλλη- δεν έχει την παραμικρή διάθεση να αφήσει το χόμπι του: τις συναυλίες με το ροκ συγκρότημα Buaba Tyte Stone στο οποίο εμφανίζονται όλα τα μέλη του μόνο με στρινγκ!
Ο λόγος για τον 48χρονο Ρόναλντ Λουτς, πατέρα, επιχειρηματία και μέλος του Συντηρητικού (!) Κόμματος της Ελβετίας, ο οποίος -σύμφωνα με δημοσίευμα της «EinSiedlerAnzeiger», τοπικής εφημερίδας της Ελβετίας- έβαλε στόχο να γίνει αναπληρωτής δικαστής!
Λογάριαζε, όμως, χωρίς τον.... ξενοδόχο καθώς η αποκάλυψη της εφημερίδας πυροδότησε πολλές αντιδράσεις από την τοπική –και όχι μόνο- κοινωνία η οποία μάλλον θεωρεί ότι η συμμετοχή σε ροκ συγκρότημα με στρινγκ και το λειτούργημα του δικαστή δεν αποτελούν ιδανικό συνδυασμό!
Σαν να μην έφθανε αυτό, όμως, η εφημερίδα «αποκαλύπτει» και το περιεχόμενο των τραγουδιών της ροκ μπάντας τα οποία διαπραγματεύονται το ομαδικό σεξ, το αλκοόλ και την πορνεία. Επιπλέον, τονίζει ότι στις live εμφανίσεις τους τις οποίες παρακολουθούν περίπου 1.000 οπαδοί τους, τα μέλη του γκρουπ δε διστάζουν από το ασχοληθούν με μια πλαστική κούκλα μέχρι να ιππεύσουν ένα τεράστιο φουσκωτό πέος!
Ο Ρόναλντ Λουτς, πάντως, είναι ο μοναδικός υποψήφιος για το χρίσμα του δικαστή της πόλης και -λογικά- θα εκλεγόταν δίχως δεύτερη σκέψη. Όλες αυτές οι αποκαλύψεις, όμως, έχουν προκαλέσει μεγάλο σκάνδαλο στην πόλη Einsiedeln και μπορεί μέχρι τις 28 Νοεμβρίου, που είναι οι εκλογές, να ανατραπεί η κατάσταση και να εμφανιστούν και άλλοι υποψήφιοι για να περισώσουν το γόητρο του λειτουργήματος αλλά και της μικρής πόλης της Ελβετίας. Διαφορετικά, ο «πόρνο-ρόκερ» -όπως τον αποκαλούν- θα γίνει «πόρνο-δικαστής»!
www.star.gr

Και νέα... νυχτοπερπατήματα Γκοβού

Οι προκλήσεις της νυχτερινής ζωής της Αθήνας είναι, φαίνεται, πολύ έντονες για τον Σίντνεϊ Γκοβού για να μπορέσει να τηρήσει την υπόσχεσή του ότι θα κόψει τα... νυχτοπερπατήματα!

Όπως γράφει η εφημερίδα "Goal", ο Γάλλος σταρ «συνελήφθη» και πάλι να ξενυχτάει τα ξημερώματα της Κυριακής και πλέον το διαζύγιό του με τον Παναθηναϊκό είναι πιο κοντά από ποτέ...

Αν και στην πρόσφατη απολογία του για τα προηγούμενα ξενύχτια του (τα οποία τους είχαν κοστίσει πρόστιμο 50.000 ευρώ), ο Γάλλος επιθετικός είχε ζητήσει συγνώμη τονίζοντας πως θα ήταν πλέον τύπος και... υπογραμμός, λίγες ώρες μετά τη «γκέλα» των «πρασίνων» με τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ (όπου ο ίδιος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, έχοντας κινηθεί και πάλι σε... ρηχά νερά), ο Γκοβού «πιάστηκε» να νυχτοπερπατά σε κέντρο διασκέδασης, λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, όντας ξανά σε αρκετά... εύθυμη κατάσταση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 31χρονος επιθετικός αποχώρησε λίγο μετά τις 5.30, ενώ στις 11 το πρωί είχε προπόνηση στην Παιανία, στην οποία μάλιστα επικαλέστηκε ενοχλήσεις στον γλουτό και δεν γυμνάστηκε!

Για το θέμα είναι ενήμεροι (κι έξω φρενών) οι διοικούντες την «πράσινη» ΠΑΕ και θεωρείται δεδομένο πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα κληθεί εκ νέου σε απολογία, ενώ θα κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για να λυθεί το συμβόλαιό του...

Θυμίζουμε ότι ο Γκοβού έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό με τις απολαβές του να ξεπερνούν συνολικά τα 5 εκατομμύρια ευρώ.
www.protothema.gr/sports/article/?aid=90953

Σε αναζήτηση προπονητή ο ΠΑΟ

Related Posts with Thumbnails