Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Λάμπρος Μπούκλης - Yποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Αναβλήθηκε ο αγωνας Ηλιούπολη - Ολυμπιακός

Αναβλήθηκε τελικά ο αγώνας κυπέλλου Ηλιούπολη - Ολυμπιακός λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου από την μεγάλη καταιγίδα

Μήνυμα τρόμου στους Γάλλους από τον Οσάμα Μπιν Λάντεν

Μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού δικτύου «Αλ Τζαζίρα» απευθύνθηκε ο επικεφαλής της Αλ Κάιντα, Οσάμα Μπιν Λάντεν στους Γάλλους, εκτοξεύοντας απειλές για την παρουσία στρατιωτών στο έδαφος του Αφγανιστάν, αλλά και για την απόφαση της απαγόρευσης της μουσουλμανικής μαντίλας στη Γαλλία.

Στο σύντομο ηχογραφημένο μήνυμα που μεταδόθηκε την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, ο Οσάμα Μπιν Λάντεν αναφέρει πως είναι... «δικαίωμα των μουσουλμάνων να απαντήσουν στις αδικίες που υφίστανται οι ομόδοξοι στη Γαλλία». Συνεχίζοντας τις απειλές του ο υπ’ αριθμόν ένα καταζητούμενος τρομοκράτης, δήλωσε προς τους Γάλλους πως «ο μόνος τρόπος για να διατηρηθεί η ασφάλεια σας είναι να αποχωρήσετε από το Αφγανιστάν. Όπως εσείς σκοτώνετε, έτσι θα σκοτωθείτε και όπως εσείς πιάνετε ομήρους, με τον ίδιο τρόπο θα πιάσουμε και εμείς ομήρους εσάς».

Αναφερόμενος στην απαγόρευση της μουσουλμανικής μαντίλας στη Γαλλία, ο Οσάμα Μπιν Λάντεν δήλωσε πως «όπως εσείς θεωρείτε δικαίωμά σας να απαγορεύετε τη μαντίλα στις μουσουλμάνες, έτσι και εμείς θεωρούμε δικαίωμά μας να αρχίσουμε να κόβουμε τα κεφάλια των εισβολέων στρατιωτών σας».

Μιλώντας για την απαγωγή των πέντε Γάλλων πολιτών από παρακλάδι της Αλ Κάιντα στην περιοχή του Νίγηρα πριν από περίπου ενάμιση μήνα, ο Οσάμα Μπιν Λάντεν την χαρακτήρισε ως μια ενέργεια που προκλήθηκε από τις «αδικίες» των Γάλλων στους μουσουλμάνους και στην ανάμειξη της Γαλλίας στη Βόρεια και Δυτική Αφρική.

www.protothema.gr

live στο conn-X TV Sports Ηλιούπολη - Ολυμπιακός

Στις 8 ώρα αρχίζει η αναμέτρηση μεταξύ Ηλιούπολης και Ολυμπιακού γοα το κύπελλο Ελλάδος , ένα αγώνα που μπορείτε να δείτε Live στο conn-X TV Sports

21 Νοεμβρίου εκδήλωση για την ανακοίνωση κόμματος από την Ντόρα Μπακογιάννη

Εκδήλωση 21ης Νοεμβρίου στο Θέατρο Badminton, όπου θα ανακοινωθεί η ίδρυση του νέου πολιτικού κινήματος από την Ντόρα Μπακογιάννη.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους.

Εκτός Κυπέλλου ο Πανιώνιος

Εκτός Κυπέλλου πέταξε ο Διαγόρας Ρόδου τον Πανιώνιο του οποίου επικράτησε με σκορ 3-1

Κοζάνη - ΠΑΟ 0-5

Πανηγυρική πρόκριση πέτυχε για το κύπελο κόντρα στην Κοζάνη ο Παναθηανϊκός με σκορ 5-0

Live στο conn-x TV sport1 Κοζάνη - ΠΑΟ

Στην Κοζάνη δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός σε λίγη ώρα στα πλαίσια του Κυπέλλου , ένα ματς που θέλει να καθαρίσει γρήγορα για να πάει χωρίς σκοτούρες στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο αγώνας Κοζάνη - Παναθηναϊκός live στο conn-x TV sport1

Απόψε στο ΣΕΦ η συναυλία των Scorpions

Απόψε στο ΣΕΦ θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία των Scorpions η οποία είχε αναβληθεί στις 6 Οκτωβρίου. Τα εισητήρια που είχαν προπωληθεί ισχύουν κανονικά για τη σημερινή συναυλία. Οι πόρτες του ΣΕΦ θα ανοίξουν στις 6.30 ενώ το θρυλικό συγκρότημα θα ανέβει στην πίστα στι 9.45.

Οι καυτές νύχτες της Τζούλιας The Julia’s Show

Από την 28η Οκτωβρίου, η νυχτερινή ζωή της Αθήνας αποκτάει χρώμα… ροζ! Και αυτό γιατί ξεκινάει τις εμφανίσεις της η Τζούλια Αλεξανδράτου, υποσχόμενη ένα live σώου πιο καυτό από ποτέ! Οι αφίσες για το «The Julia’s Show» έχουν ήδη γεμίσει την Αθήνα και προϊδεάζουν για τα σχέδια της πιο άτακτης ξανθιάς της εγχώριας σώου μπίζνες. Η φωτογραφία δείχνει το κάτω μέρος του σώματος της Τζούλιας και στο… επίμαχο σημείο βρίσκεται ένα… μήλο, ήτοι ο απαγορευμένος καρπός!

www.protothema.gr
Related Posts with Thumbnails