Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Windows Phone 7 New Mobile Operating System Mobile Platform

Δέσμευση των εμπόρων υγρών καυσίμων για πώληση του πετρελαίου θέρμανσης στα 0,67 ευρώ/λίτρο

Ανακοινώνεται ότι μετά από συνάντηση και συνεργασία του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου, κ. Στέφανου Κομνηνού με τους εκπροσώπους των Συνδέσμων Εμπόρων Υγρών Καυσίμων Αττικής και Θεσσαλονίκης, οι τελευταίοι δεσμεύθηκαν ότι η τιμή πώλησης του πετρελαίου θέρμανσης θα κυμανθεί περίπου στα 0,67 ευρώ το λίτρο.
Η τιμή διαμορφώνεται με βάση τις σημερινές τιμές διυλιστηρίου (0,46 ευρώ έως 0,47 ευρώ ανά λίτρο). Αντίστοιχα, κατά την έναρξη της περιόδου 2009, η τιμή πώλησης κυμαινόταν σε 0,524 ευρώ το λίτρο, όταν οι τιμές διυλιστηρίου κυμαίνονταν στα 0,36 ευρώ το λίτρο, ο δε ΦΠΑ ανερχόταν σε 19% έναντι 23% εφέτος.

Ισόβια στον Κορκονέα για την δολοφονία του Γρηγορόπουλου

Ποινή ισόβιας κάθειρξης για τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Άμφισσας στον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα και ποινή δεκαετούς κάθειρξης στον συνάδελφο και συγκατηγορούμενό του Βασίλη Σαραλιώτη.
Στον Επ. Κορκονέα επεβλήθη και επιπλέον φυλάκιση δεκαπέντε μηνών για οπλοχρησία. Η υπεράσπιση του δεύτερου κατηγορούμενου, υπέβαλε αίτημα να δοθεί αναστολή εκτέλεσης της ποινής του Β. Σαραλιώτη, ενόψει της έφεσης που, όπως δήλωσαν, θα καταθέσουν ακόμη και σήμερα, ωστόσο το δικαστήριο αρνήθηκε να... δώσει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεσή του.

Οι δικαστές του Κακουργιοδικείου, με πλειοψηφία 6 προς 1, έκριναν ότι στον Βασίλη Σαραλιώτη δεν πρέπει να δοθεί αναστολή και έτσι θα οδηγηθεί και αυτός στη φυλακή.

Ως προς τις παρεπόμενες ποινές το δικαστήριο διέταξε τη διαρκή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων του Επαμεινώνδα Κορκονέα, ενώ στον Βασίλη Σαραλιώτη επέβαλε διετή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.

Παράλληλα, το δικαστήριο αποφάσισε τη διαβίβαση πρακτικών της δίκης στην Εισαγγελεία Πρωτοδικών, ώστε να ελεγχθεί το ενδεχόμενο αξιόποινης συμπεριφοράς τεσσάρων μαρτύρων, μεταξύ των οποίων και αστυνομικοί.

"Για μας, την οικογένειά του, η σημερινή μέρα σηματοδοτεί το κλείσιμο της αυλαίας της άθλιας παράστασης κατασυκοφάντησης και βάρβαρης προσβολής της μνήμης του αθώου παιδιού μας, με πρωταγωνιστές τους δράστες του εγκλήματος και την υπεράσπιση του Ε. Κορκονέα", δήλωσε η μητέρα του Αλ. Γρηγορόπουλου Τζίνα Τσαλικιάν.

ΑΠΕ

Άνοιξε πάλι το πραγματικό troktiko ;;;

"Σήμερα το πρωί ξεκινήσαμε σήμερα για να συνεχίσουμε το troktiko από εκεί που μείναμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη την συμπαράσταση που μας έχετε κάνει, από την ημέρα που αποφασίσαμε να ξαναβγούμε.
Ένα μεγάλο συγνώμη για διάφορα μικρό προβλήματα που υπάρχουν η θα υπάρξουν. Τώρα πάλι οργανωνόμαστε. Σε λίγο θα μάθετε όλη την αλήθεια για το πώς αποφασίσαμε να αλλάξουμε το όνομα από troktiko.blogspot.com σε... troktiko73-10.blogspot.com. Θα μάθετε επίσης πολλά πράγματα από τα οποία θα καταλάβετε τελικά ότι είμαστε αυτοί η παρέα που σας κρατάγαμε παρέα από το 2008. Στείλτε μας της καταγγελίες σας τα σχόλια σας στο email μας troktiko73eos10@gmail.com και εμείς να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε αυτό που κάναμε πάντα

troktiko"

Αυτά αναφέρει το συγκεκριμέμνο  Blog σε σημερινή του ανάρτηση ...μένει να δούμε τι συνέχεια

Σεξ σε ... δημοπρασία

27 ώρες σεξ έβγαλε στο σφυρί μια ιερόδουλη από τη Χιλή, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Η Μαρία-Καρολίνα, αποφάσισε να προσφέρει το κορμί της και τα χρήματα που θα έπαιρνε να τα δώσει για να συνεισφέρει στον τηλεμαραθώνιο για τα φτωχά και ανάπηρα παιδιά. «Έχω συγκεντρώσει ήδη αρκετά δολάρια από τη δημοπρασία. Ένας από τους πελάτες μου με προπλήρωσε. Του φάνηκε ότι έκανε μια... καλή πράξη», δήλωσε η Μαρία-Καρολίνα η οποία πλεόν έχει γίνει διάσημη.
Ο διοργανωτής του τηλεμαραθωνίου όταν ρωτήθηκε σχετικά με αυτήν την παράξενη πράξη δήλωσε: «Αν και δεν θα ήθελα να ενθαρρύνω ανήθικες δραστηριότητες, θα δεχθώ τα χρήματα».

www.star.gr

Σήμερα η απόφαση για τη δίκη Γρηγορόπουλου

Σήμερα αναμένεται να εκδοθεί από το Μικρό ορκωτό δικαστήριο Άμφισσας η απόφαση για τους δύο αστυνομικούς που εμπλέκονται στην δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου
Related Posts with Thumbnails