Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ 14/3/2010 ... πάλι ΤΖΑΚ ΠΟΤ

Οι τυχεροί αριθμοί που κληρωθηκαν είναι
12, 13, 22 ,24, 36

ΚΑΙ ΤΖΟΚΕΡ το 10

Στην πρώτη κατηγορία είχε ΤΖΑΚ ΠΟΤ . Ενώ βρέθηκαν 2 πεντάρια που κερδίζουν από 168.673,41



Μεγάλη νίκη του ΑΡΗ 2-0 τον ΠΑΟΚ

Μεγάλη νίκη για τον Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ με 2-0 με δύο γκολ του Κάμπορα , βαθμολογική ανάσα για τους κίτρινους που ψαλιδίζει παράλληλα τα όνειρα για τίτλο από τον δικέφαλο που πλέον μένει 5 βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟ. Ενώ τελείωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες λόγω αποβολών που δυσκολεύει και την συνέχεια...


Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Η μεγαλύτερη φωτογραφία του κόσμου.Πρόκειται για μια συρραφή περισσότερων από 2000 φωτογραφιών της Γαλλικής πρωτεύουσας.
26 gigapixels που φέρνουν την ''πόλη του φωτός'' στον υπολογιστή σας.Καταπληκτική εικόνα,πανοραμική που σε βοηθά να δεις απίστευτες λεπτομέρειες από το Παρίσι και να ζουμάρεις ατέλειωτα .


Απολαύστε το εδώ: http://www.paris-26-gigapixels.com/index-en.html


anemomilos

Νίκη τίτλος για ΠΑΟ με 1-0 στην Τρίπολη

Σημαντική νίκη για τον Παναθηναϊκό στην δύσκολη έδρα του ΑΣτέρα στην Τρίπολη. Οι πράσινοι επικράτησαν 1-0 με γκολ του Βύντρα στο 72 και έκαναν ένα σημαντικό βήμα για τον τίτλο. Παραμένουν έστι μόνοι στην κορυφή και περιμένουν το αποτέλεσμα από την Θεσσαλονίκη για ... να δουν αν η διαφορά θα παραμείνει με τον ΠΑΟΚ στους δύο βαθμούς ή θα αυξηθεί. όπως και να έχει πάντως παραμένουν το ακλόνιτο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.


Πιο κοντά στον τίτλο η Κυπαρισσία 0-3 στη Χωρα

Ένα ακόμη και μάλιστα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου έκανε η ομάδα της Κυπαρισσίας που επικράτησε εκτός εδρας του Παπαφλέσσα Χώρας με 3-0 στο Σαββατιάτικο αγώνα. Πέρασε έτσι από μια δύσκολη έδρα κρατά την σημαντική διαφορά από την δύτερη Σπερχογεία που σήμερα υποδέχεται την Πύλο.
Το 0-3 της Κυπαρισσίας...
ήρθε μετά απο μια καλή απόδοση της ομάδας η οποία δείχνει ότι τις πάνε οι εκτός έδρας αγώνες. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Μοροσάνου , Μικελάτος και Γεωργόπουλος.

Η επιστροφή Βαλβέρδε και το δύσκολο έργο του

Ανοίγει διάπλατα πλέον ο δρόμος για την επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρε στον πάγκο του Ολυμπιακού κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει από το καλοκαίρι. Οι αποφάσεις όπως όλα δείχνουν έχουν παρθεί και η ισχυρή θέληση του κόσμου του Ολυμπιακού για επιστροφή του Ισπανού στο λιμάνι τις ενισχύουν ακόμη περισσότερο.
Εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι η απομάκρυνση του Βαλβέρδε ήταν ΜΕΓΑΛΟ λάθος αφού όχι μόνο η ομάδα έχασε τον τίτλο του πρωταθλητή , αλλά πλέον δείχνει να έχει σοβαρότατα προβλήματα σε θέματα , αγωνιστικά , οργανωτικά , πειθαρχίας και πολλά ακόμη. Αυτή τη φορά το...έργο του Ισπανού θα είναι ακόμη πιο δύσκολο καθώς θα αναλάβει τον Ολυμπιακό σε σαφώς άσχημη κατάσταση και φυσικά θα απαιτήσει μεταγραφές για να μπορέσει να στήσει νέο Ολυμπιακό.
Όλα αυτά όμως μένει να τα δούμε στην πράξη και φυσικά να έρθει πρώτα ο Ισπανός καθώς μέχρι τώρα ισχυρές ενδείξεις για την επιστροφή του υπάρχουν και όχι υπογραφές και συμβόλαιο


αριθμός π

Στην ημέρα του αριθμού π έχει αφιερώσει σήμερα η Google το λογότυπο της
Η μαθηματική σταθερά π είναι ένας πραγματικός αριθμός που μπορεί να οριστεί ως ο λόγος του μήκους της περιφέρειας ενός κύκλου προς τη διάμετρό του στην Ευκλείδεια γεωμετρία, και ο οποίος χρησιμοποιείται πολύ συχνά στα μαθηματικά, τη φυσική και τη μηχανολογία. Ο συμβολισμός προέρχεται από το αρχικό γράμμα «π» (πι) της λέξης «περιφέρεια», και έχει καθιερωθεί διεθνώς, ενώ στο ....λατινικό αλφάβητο συμβολίζεται ως Pi, όταν δεν είναι διαθέσιμοι τυπογραφικά ελληνικοί χαρακτήρες. Το π είναι γνωστό επίσης ως σταθερά του Αρχιμήδη
Τα πρώτα 50 δεκαδικά ψηφία του π είναι:
3,14159 26535 89793 23846 26433 83279 50288 41971 69399 37510
Related Posts with Thumbnails