Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Αποτελέσματα Champions League 1η αγωνιστική

1ος Όμιλος
Γιουβέντους - Μπορντό 1-1
Μακάμπι Χάιφα - Μπάγερν 0-3

2ος Όμιλος
Βόλφσμπουργκ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3-1
Μπεσίκτας - Μάντσεστερ Γ. 0-1

3ος Όμιλος ....
Ζυρίχη - Ρεάλ Μαδρίτης 2-5
Μαρσέιγ - Μίλαν 1-2

4ος Όμιλος
Τσέλσι - Πόρτο 1-0
Ατλέτικο Μαδρίτης - ΑΠΟΕΛ 0-0

Αποτελέσματα Champions League 16/6/2009

Μετά τις μπανανόφλουδες ήρθαν και οι πατάτες ....


Στο όνομα της "εγκυρότητας" για την οποία αυτολιβανίζονται διάφοροι- ας πούμε blog- μετά την μπανανόφλουδα που πάτησαν πριν λίγο καιρό και δεν είπαν τίποτα χθες κάνανε και μια χοντρή πατάτα και όταν λέμε χοντρή το εννοούμε ...βέβαια μετά από κάτι ώρες το διορθώσανε αλλά και πάλι κουβέντα. Είπαμε μιλάει η "εγκυρότητα"... Ε ρε γλέντια


Δημοσκόπηση Marc για τον Alpha, εκτίμηση αποτελέσματος για διαφορά στο 6,3


Οι έδρες που αναλογούν στα κόμματα είναι...

ΠαΣοΚ:153
Ν.Δ.:95
ΚΚΕ: 23
ΛΑΟΣ:17
ΣΥΡΙΖΑ:12


http://kafeneio-gr.blogspot.com/


Προσλήψεις 600 αναπληρώτων εκπαιδευτικών ΠΕ11 σε τμήματα Αθλητικής Διευκόλυνσης Γυμνασίων Λυκείων

Από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2009-10 προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές 600 εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ11 για την κάλυψη των λειτουργικών κενών σε τμήματα Αθλητικής Διευκόλυνσης των Γυμνασίων και Γενικών Λυκείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να... παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για ανάληψη υπηρεσίας από 16 Σεπτεμβρίου έως και 18 Σεπτεμβρίου 2009 όπου και θα τοποθετηθούν προσωρινά με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης, ύστερα από πρόταση του οικείου περιφερειακού συμβουλίου σε κενές θέσεις των σχολείων της Διεύθυνσης που προσλήφθηκαν μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.

Οι πίνακες με τα ονόματα ΕΔΩ

Τέλος ο Τιμούρ Κεσπάγια από τον Ολυμπιακό...

Σύντομη και άδοξη ήταν η θητεία του Τιμούρ Κεσπάγια στον Ολυμπιακό , καθώς σήμερα ανακοινώθηκε ότι κοινή συνενέσει λύθηκε η συνεργασία του με την ομάδα του Πειραιά. Προσωρινός προπονητής αναλαμβάνει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς με βοηθό τον Ανδρέα Νινιάδη. Τώρα ποιος θα είναι ο επόμενος δεν ξέρουμε αλλά μην θεωρείται και απίθανο να είναι ...
ο Ερνέστο Βαλβέρδε , ο οποίος μπορεί να έχει συμβόλαιο στην Ισπανία αλλά έχει ξεκινήσει με ισοπαλίες , από την άλλη τον θέλει και ο κόσμος και ο ίδιος στο τέλος ήθελε να κάτσει και στον πρόεδρο αρέσει να "φτιάχνει" τον κόσμο της ομάδας. Οπότε ...λέτε !!!!!


Το πρώτο θύμα της νέας γρίπης στην Ελλάδα

Εξέπνευσε σήμερα στις 4:25 τα ξημερώματα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Σισμανόγλειο» ένας άνδρας, γάλλος υπήκοος, 29 ετών ο οποίος είχε νοσήσει από τον ιό Α Η1Ν1 και δεν είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό.
Σύμφωνα με τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές ο 29χρονος, που ήταν.. επισκέπτης στη χώρα μας, δεν είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό, ωστόσο ο παρουσίασε βαρύτατη πνευμονία από τη γρίπη ΑΗ1Ν1, που οδήγησε σε βαρύτατη οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια. Ο ασθενής παρουσίασε πολυοργανική ανεπάρκεια, από την οποία και κατέληξε.

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=82613

Τα αποτελέσματα της δεύτερης δημοσκόπησης του KosmosNews

Σας παρουσιάζουμε σήμερα τα αποτελέσματα από την δεύτερη κυλιόμενη δημοσκόπηση που έκανε το kosmosnews όπου η διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αυξάνει πιο συγκεκριμένα σε αυτή ψήφισαν 398 άτομα και η πρόθεση ψήφου στις ερχόμενες εκλογές είναι ω εξής ΝΔ 97 24%, ΠΑΣΟΚ 147 36%, ΚΚΕ 24 6%, ΣΥΡΙΖΑ 26 6%, ΛΑΟΣ 38 9%, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ 14 3%, ΑΛΛΟ 11 2%, ΛΕΥΚΟ 8 2%, ΑΠΟΧΉ 27 6%, ΔΞ/ΔΑ 6 1%.

θα κάνουμε και μια τελευταία δημοσκόπηση η οποία θα διαρκέσει μέχρι το βράδυ της Παρασκευής


crop circles

Πραγματικά παράξενα τα crop circles στα οποία έχει αφιερώσει το λογότυπο της σήμερα η Google αλλά πολύ παράξενες και τα ίδια τα crop circles που εμφανίζονται κατά καιρούς στους αγρούς (είναι τα διάφορα περίεργα σχέδια πάνω σε μεγάλες καλλιέργειες)
Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες από αυτά ...





crop circles από την Google

crop circles
Για ακόμη μια φορά και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα η Google αλλάζει το λογότυπο της και το αφιερώνει στα crop circles , που είναι αυτά τα γνωστά αγρογλυφικά , τα διάφορα περίεργα αλλά ομοιόμορφα σχήματα που εντοπίζονται σε μεγάλους αγρούς και όλοι αναρωτιόνται από τι μπορεί να έχουνε γίνει. Έτσι μετά το... παράξενο φαινόμενο πριν λίγες μέρες από την Google τώρα ήρθαν τα crop circles


Μπουρίνι χτύπησε τα Φιλιατρα στη Μεσσηνία

Ισχυρό μπουρίνι χτύπησε την πόλη των Φιλιατρών πριν λίγη ώρα , ισχυρή βροχή με δυνατό αέρα. Παρασύρθηκε σκεπή από παλιές αποθήκες η οποία διασκορπήστηκε πέφτοντας σε σπίτια και καλώδια της ΔΕΗ. Ενώ οι δρόμοι μετατρράπηκαν σε ποτάμια ....


Related Posts with Thumbnails