Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Τα κυριακάτικα πρωτοσέλιδα....

http://kafeneio-gr.blogspot.com/2009/07/blog-post_4604.html


ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΩ 5-7-2009





Euro 2004 ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ




Ελλάδα Πρωταθλήτρια Ευρώπης 4 Ιουλίου 2004

Και για να μην ξεχνάμε σαν σήμερα 5 χρόνια πριν όλη η Ελλάδα είχε σηκωθεί στο πόδι από άκρη σε άκρη , όλοι μικροί μεγάλοι γυναίκες και άντρες , σε πόλεις και χωριά. Όλες οι πλατείες όλοι οι δρόμοι είχαν ντυθεί στα γαλανόλευκα για να γιορτάσουμε να πανηγυρίσουμε να ζήσουμε το όνειρο... Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ Σε ένα απίστευτο ....ταξίδι στα γήπεδα της Πορτογαλίας μια ομάδα είχε καταφέρει να ξεσηκώσει τους απανταχού στον κόσμο Έλληνες στο πόδι. Ζήσαμε πραγματικά απίστευτες στιγμές , από αυτές που μένουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη και στην ιστορία....


Έξι νεκροί από πυρκαγιά στο Λονδίνο

Έξι οι νεκροί από την πυρκαγιά σε πολυώροφο κτίριο διαμερισμάτων στο νοτιοανατολικό Λονδίνο.
Ένα μωρό τριών εβδομάδων και δύο παιδιά περιλαμβάνονται στους έξι ανθρώπους που σκοτώθηκαν όταν ξέσπασε φωτιά σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων 12 ορόφων στο νοτιοανατολικό Λονδίνο την Παρασκευή (χθες), δήλωσαν πηγές των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.
Η φωτιά ξέσπασε στον.. τέταρτο όροφο του Sceaux Gardens Estate στο Κάμπεργουελ και επεκτάθηκε γρήγορα, ανέφερε η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου.
Η αστυνομία δήλωσε πως το μωρό, ένα επτάχρονο παιδί και μία γυναίκα υπέκυψαν στο νοσοκομείο. Ένα παιδί περίπου έξι ετών, μία γυναίκα και άλλος ένας ενήλικας πέθαναν μέσα στα διαμερίσματα.
Ο Πολ Γούντρο, της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Λονδίνου, δήλωσε στο Sky News πως 18 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και 11 παιδιά, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Ορισμένων η κατάσταση είναι σοβαρή.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η κληρονομιά του Μάικλ Τζάκσον



Ο "Βασιλιάς της Ποπ" για την παγκόσμια μουσική σκηνή ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα για το μεγάλο του ταξίδι. Εκατομμύρια θαυμαστές του ανά τον κόσμο έμειναν άφωνοι με αυτή την εξέλιξη. Και όμως ο ΄Βασιλιάς΄ κατάφερε και πάλι να ξεσηκώσει τα πλήθη του, ακόμα και με την αποχώρησή του.

Οι μεταθανάτιες πωλήσεις δίσκων του Τζάκσον έχουν εκτιναχθεί στα ύψη και αναφέρεται ότι ξεπερνούν ακόμα και τις αντίστοιχες των Έλβις Πρίσλεϋ και Τζον Λένον, ενώ... τα στοιχεία της περιουσίας του παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον για το πως θα εξελιχθούν.


http://www.capital.gr/weekend_articles.asp?id=768274

ΨΗΦΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ

4 ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΗ !!!!
Ψηφίσατε ΟΛΥΜΠΟ ΜΕΧΡΙ 7-7-200
για τα ΝΕΑ 7 ΘΑΥΜΑΤΑ της ΦΥΣΗΣ;;;;;;;
Ψηφίστε τώρα ΟΛΥΜΠΟ και μέσω τηλεφώνου και με e-mail
Αγαπητοί φίλοι του ΟΛΥΜΠΟΥ,
Μπορείτε τώρα να ψηφίζετε ΟΛΥΜΠΟ για τα Νέα 7 Θαύματα της Φύσης, από το σταθερό ή το κινητό σας τηλέφωνο χρησιμοποιώντας τη νέα διεθνή τηλεφωνική γραμμή ψηφοφορίας, η οποία είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο. Ακολουθήστε τα εξής τρία απλά βήματα για να ψηφίσετε μέσω τηλεφώνου :

1. Καλέστε στο 0041 77 312 4041 και θα ακούσετε ένα ακουστικό μήνυμα
2. Στο τέλος του ακουστικού μηνύματος θα ακούσετε έναν χαρακτηριστικό ήχο. Μετά τον ήχο, πληκτρολογήστε 324 που είναι ο τριψήφιος κωδικός που αντιστοιχεί στον ΟΛΥΜΠΟ.
3. Περιμένετε να ακούσετε το ευχαριστήριο μήνυμα, που επιβεβαιώνει ότι έχετε ψηφίσει τηλεφωνικά.
ΠΡΟΣΟΧΗ!
· Αν τοποθετήσετε τον κωδικό πριν από τον χαρακτηριστικό ήχο ή αν εισάγετε τον κωδικό πολύ γρήγορα, η ψήφος σας δε θα υπολογιστεί.

· Η Κλήση προς τη διεθνή τηλεφωνική γραμμή ψηφοφορίας κοστίζει όσο μία κλήση σε κινητό στην Ελβετία, διαρκεί περίπου ένα λεπτό και δεν έχει καμία ειδική επιβάρυνση, σύμφωνα με το New7Wonders Foundation, που παρέχει αυτήν την τηλεφωνική υπηρεσία. Μπορείτε να ελέγξετε το κόστος κλήσης μέσω του δικού σας παροχέα.
· ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΦΟΡΕΣ
Ø Μπορείτε από το e-mail σας να συνεχίσετε να ψηφίζετε ΟΛΥΜΠΟ (και μόνο ΟΛΥΜΠΟ από την 3η Ομάδα - Group C Mountains and Volcanoes) στο:
http://www.new7wonders.com/nature/en/vote_on_nominees/?firstselect=5:278

Ο ΟΛΥΜΠΟΣ είναι η μοναδική υποψηφιότητα της Ελλάδας στο διαγωνισμό
Πείτε το στους φίλους!
Διαδώστε το!
Υποστηρίξτε τον ΟΛΥΜΠΟ
για να γίνει ένα από τα ΝΕΑ 7 ΘΑΥΜΑΤΑ της ΦΥΣΗΣ.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail olympus@pieria.gr
Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας
Επίσημη Επιτροπή Υποστήριξης
της Υποψηφιότητας του Ολύμπου
2351 351 250-1
2351 351 260-2

(kraxtis-gr.blogspot.com)




Επικίνδυνοι Ρουμάνοι κακοποιοί έβαλαν φωτιά στο αστυνομικό τμήμα Λιτοχώρου!

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν χτες το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα Λιτοχώρου με πρωταγωνιστές δύο Ρουμάνους κακοποιούς που συνελήφθησαν από αστυνομικούς γύρω στις 8:30 μ.μ στη Λεπτοκαρυά να "σπάνε" αυτοκίνητα και να κλέβουν από το εσωτερικό τους διάφορα αντικείμενα και οδηγήθηκαν στα κρατητήρια του Α.Τ. στο Λιτόχωρο.
Οι Ρουμάνοι κακοποιοί που είναι αδέρφια και ηλικίας 32 και 28 ετών αποδείχτηκαν τελικά πολύ επικίνδυνοι, αφού με σκοπό να αποδράσουν από το αστυνομικό τμήμα, γύρω στις 11:30 έβαλαν φωτιά στις κουβέρτες και τα στρώματα των κρατητηρίων, με αποτέλεσμα να "λαμπαδιάσει" αμέσως ο χώρος. Μέσα στη.... γενική σύγχυση που επικράτησε στο αστυνομικό τμήμα, την ώρα που οι αστυνομικοί έσπευδαν να σβήσουν με πυροσβεστήρες τη φωτιά, ένας από τους Ρουμάνους κακοποιούς όρμηξε και έσπασε με το κεφάλι του την "γυάλινη" πόρτα του τμήματος στην προσπάθεια του να αποδράσει, αλλά τραυματίσθηκε και έπεσε κάτω αιμόφυρτος και ουρλιάζοντας σαν αγρίμι.
Επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και οι αστυνομικοί μετέφεραν τους δύο κακοποιούς, τον έναν τραυματισμένο από τα τζάμια και τον άλλον με αναπνευστικά προβλήματα από τις αναθυμιάσεις στο Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου και από εκεί με το ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου και νοσηλεύονται, φρουρούμενοι, ενώ το σπίτι που διέμεναν στη Λεπτοκαρυά φρουρείται και θα ερευνηθεί με την παρουσία του εισαγγελέα και των δραστών, μόλις αναρρώσουν και πάρουν εξιτήριο από το νοσοκομείο.
Μόλις διαθόκε το πρωτοφανές περιστατικό, προκάλεσε έντονη ανησυχία στην τοπική κοινωνία του Λιτοχώρου
http://lefteria.blogspot.com/2009/07/blog-post_3257.html

Related Posts with Thumbnails