Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Προκήρυξη 8 μόνιμων θέσεων εργασίας στο Δήμο Κυπαρισσίας

Ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας προκηρύσσει την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτώ (8) συνολικώς θέσεων των κατηγοριών Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ). Οι προς πλήρωση θέσεις κατά κατηγορία, κλάδο και αριθμό είναι οι εξής:
μία (1) θέση ΠΕ3 Πολιτικών Μηχανικών
μία (1) θέση ΠΕ4 Αρχιτεκτόνων
μία (1) θέση ΔΕ Υδραυλικών Αρδευσης
τέσσερις (4) θέσεις ΥΕ16 Εργατών Καθαριότητας (εξωτερικών χώρων)
μία (1) θέση ΥΕ16 Εργάτη Ηλεκτροφωτισμού

Προκήρυξη 1/816M/2008

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι είκοσι ημέρες και αρχίζει ...από Τρίτη 14-4-2009 και λήγει Δευτέρα 4-5-2009.

Τηλέφωνα για Πληροφορίες:
27613-60723
27613-60700



Στο νοσοκομείο ο Νίκος Παλαιοκώστας ...

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο μεταφέρθηκε σήμερα ο Νίκος Παλαιοκώστας από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε στο στήθος. Η μεταφορά έγινε υπό δρακόντεια μέτρα της Αστυνομίας .... Περαστικά στον άνθρωπο και.... το νου σας ....


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ

του Δημήτρη Συρμάτση

Μέρες Πάσχα , μέρες οικογενειακές , μέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης για τον Έλληνα πολίτη, όλων πλην του Πρωθυπουργού. Το σπίτι του στην Ραφήνα, μόνο αδρανή πολιτικά δεν ήταν αυτές τις μέρες, προσπαθώντας να αναλυθούν η πολιτική κατάσταση, οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καθώς και να χαραχτεί η στρατηγική μέχρι τις Ευρωεκλογές.

Συμβουλές πολλές, τάσεις αρκετές για όλα τα γούστα. Όλες προς το συμφέρον της ΝΔ. Για τον ίδιο τον Καραμανλή όμως ; Ποιές από όλες τις προτάσεις , προσμετρούν και το πολιτικό μέλλον του ίδιου του Πρωθυπουργού ; Εκτός και αν ο ίδιος.... ο Καραμανλής έχει παραχωρήσει το κατάλληλο πεδίο. Αλλά τα κάνουν αυτά οι Καραμανλήδες ???

Άποψη πρώτη, του κ. Λούλη , για διπλές εκλογές. Αυτό συμφέρει εξαιρετικά την ΝΔ που έχει αποδεχτεί την ήττα της. Διότι έτσι το ΠΑΣΟΚ θα βρει μπροστά του και τα αποτελέσματα του Τουρισμού αλλά και μέχρι το Μάρτιο στις Προεδρικές εκλογές θα έχει φθαρεί αρκετά από την κρίση. Οπότε τότε μπορεί να υπάρξει η λεγόμενη "Πράσινη Παρένθεση". Όμως ο κόσμος θα ξαναεμπιστευτεί την ΝΔ με τον ίδιο Πρωθυπουργό ; Για ποιόν λόγο ; Αυτό το σενάριο είναι ελπιδοφόρο για την Ρηγίλλης, μόνο αν υπάρξει βελούδινη αλλαγή. Γιατί ούτε στην κόντρα συνεδρίου, τα στρατόπεδα που θα δημιουργηθούν θα έχουν προλάβει να ξεθυμάνουν.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

http://salonica-press.blogspot.com/2009/04/blog-post_1555.html



Τι εφημερίδες διαβάζει ο Παλαιοκώστας...


Φανατικός αναγνώστης τρίων εφημερίδων είναι ο Παλαιόκωστας...
Για το Lifestyle ενημερώνεται απο την Espresso ( απόδειξη και η εφημερίδα που βρέθηκε στο κρησφύγετο εξοχικό στο Αλεποχώρι...)Για πολική μια και θαυμαστής της 17Ν ενημερώνεται απο την Ελευθεροτυπία...Οσο για την οικονομία ...Ξεφυλίζει κάθε Σάββατο τον Επενδυτή

http://papatzides.blogspot.com/



Παραιτήθηκε ομογενής υπουργός στην Αυστραλία .... επειδή έτρεχε πολύ

Ούτε μια ούτε δύο αλλά πάνω από 58 κλήσεις για τροχαίες παραβάσεις είχε ο ομογενής υπουργός οδικής Ασφάλειας στην κυβέρνηση της Νότιας Αυστραλίας Τομ Κουτσαντώνης , ο οποίος ,μόλις έγινε γνωστό αυτό αναγκάστηκε να παραιτηθεί... οι περισσότερες δε από τις παραβάσεις αυτές αφορούσαν υπερβολική ταχύτητα...
Από ότι φαίνεται η ταχύτητα είναι άκρως επικίνδυνη για τους υπουργούς ...τουλάχιστον στην Αυστραλία...




Πέντε βραβεία Πούλιτζερ κέρδισε η εφημερίδα The New York Times ...

Πέντε βραβεία Πούλιτζερ απέσπασε η αμερικανική εφημερίδα The New York Times, αφήνοντας πίσω τούς δημοσιογράφους των διαδικτυακών ειδησεογραφικών οργανισμών, οι οποίοι συμμετείχαν φέτος για πρώτη φορά στον διαγωνισμό.
Τα βραβεία Πούλιτζερ απονεμήθηκαν σε συντάκτες της εφημερίδας για τις κατηγορίες του ρεπορτάζ έρευνας, του διεθνούς ρεπορτάζ, της κάλυψης έκτακτων γεγονότων, του θεματικού φωτορεπορτάζ καθώς και της κριτικής.
Επιπλέον, η εφημερίδα..

Las Vegas Sun κέρδισε το βραβείο για την κατηγορία της δημόσιας προσφοράς για το ρεπορτάζ της με θέμα τη μεγάλη αύξηση των εργατικών ατυχημάτων στην πόλη του Λας Βέγκας.

Από τους συντάκτες του Διαδικτύου μόνο ένας από την ιστοσελίδα politico.com έφτασε στους φιναλιστ, χωρίς όμως να μπορέσει να αποσπάσει κάποιο βραβείο.

"Τα Πούλιτζερ αντικατοπτρίζουν την υβριδική φύση της δημοσιογραφίας που αποτελεί συνδυασμό του γραψίματος, των φωτογραφιών και της ηλεκτρονικής σύνταξης η οποία έχει μεγάλη σημασία" δήλωσε σε Συνέντευξη Τύπου ο Ζιγκ Γκίσλερ, επικεφαλής των κριτών, ο οποίος δημιούργησε μία ειδική κατηγορία για τις ηλεκτρονικές εφημερίδες.

Στους "ηττημένους" του διαγωνισμού βρέθηκε η εφημερίδα Washington Post η οποία ενώ πέρσι είχε κερδίσει έξι βραβεία, φέτος απέσπασε μόνο ένα.

Τέλος, βραβεία απονεμήθηκαν στις εφημερίδες Los Angeles Times, St. Petersburg Times και Miami Herald.

ΑΠΕ

Μαύρη επέτειος της 21ης Απριλιου 1967 σήμερα ....

Μαύρη επέτειος σήμερα για την χώρα μας καθώς πριν 42 χρόνια επιβλήθηκε το στρατιωτικό καθεστώς των συνταγματαρχών , καταλύοντας την δημοκρατία.
Τις πρώτες πρωινές ώρες της 21ης Απριλίου του 1967 εκδηλώθηκε το πραξικόπημα και οι στρατιωτικές δυνάμεις βγήκαν στους δρόμους καταλαμβάνοντας καίριες θέσεις και κάνοντας τις πρώτες συλλήψεις πολιτικών.
Από την ημέρα εκείνη και για 7 χρόνια η Ελλάδα έζησε μια από τις μαύρες περιόδους της ιστορίας της ....


Related Posts with Thumbnails