Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

Περιοδεία στο Νομό Μεσσηνίας πραγματοποιεί το Σάββατο ο πρωθυπουργός.... το προγραμμα του.

Επίσκεψη στο Νομό Μεσσηνίας θα πραγματοποιήσει το Σάββατο ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, όπου θα έχει συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς και θα επιθεωρήσει έργα υποδομής που πραγματοποιούνται στην περιοχή.
Στο πλαίσιο της περιοδείας τους ο κ. Καραμανλής θα επισκεφθεί σε εργοστάσιο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας στο χωριό Θουρία, ενώ αργότερα θα έχει συνάντηση με τα μέλη του Επιμελητηρίου Καλαμάτας.
Ο πρωθυπουργός θα βρεθεί επίσης στη σήραγγα Ραψομάτη, του υπό κατασκευή αυτοκινητοδρόμου Τριπόλεως - Καλαμάτας, και στην υπό κατασκευή γέφυρα στην περιοχή Παραδείσια - Τσακώνα.

πηγη:in.gr

Γιατί δεν επισκεπτεται και την περιφέρεια της Μεσσηνίας τις αγροτικές περιοχές ... να δει τα χαλια με το λαδι ..... να ακούσει τα προβλήματα από τους ίδιους τους παραγωγούς ...

γιατί άραγε ανακοινώθηκε η επίσκεψη κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ... μήπως φοβόταν την οργάνωση τίποτα διαμαρτυριών και χαλούσε η εικόνα που θέλουν να περάσουν οι κάμερες

Εκοιμήθη ο Πατριάρχης Μόσχας Αλέξιος

Ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της σύγχρονης Ορθοδοξίας, ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών Αλέξιος ο Β', εκοιμήθη το πρωί της Παρασκευής. Την αναγγελία του θανάτου έκανε ο επικεφαλής της υπηρεσίας Τύπου του Πατριαρχείου Μόσχας, Βλαντίμιρ Βιγκιλιάνσκι, ο οποίος πρόσθεσε ότι αργότερα την Παρασκευή θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες για τις συνθήκες του θανάτου του προκαθήμενου της Ρωσικής Εκκλησίας. Ο Αλέξιος ο Β' ,κατά κόσμον Αλεξέι Μιχάλοβιτς Ρίντιγκερ, γεννήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου του 1929 στο Ταλίν της Εσθονίας και είχε πατέρα ιερέα. Διετέλεσε μητροπολίτης της Μητρόπολης του Ταλίν, της περιφέρειας του Λένινγκραντ και Νόβγκοροτ ενώ τον Ιούνιο του 1990 εξελέγη Πατριάρχης Μόσχας.
πηγη:athina984.gr

ΜRB: 6,7% η διαφορά του ΠΑΣΟΚ!...

.Σύμφωνα με πληροφορίες, σε άλλο γκάλοπ της εταιρείας MRB - που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας ακόμη- η διαφορά του ΠΑΣΟΚ από τη ΝΔ είναι ακόμη μεγαλύτερη από το 5,5% που δείχνει η δημοσκόπηση της Metron Analysis. Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ, στην πρόθεση ψήφου, της τάξης του 6,7%...
http://press-gr.blogspot.com/

Θα αποζημιωθούν όπως φαίνεται οι ελαιοπαραγωγοί για τις ζημιες του παγετου...

αυτό προκύπτει από δήλωση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέκου Κοντού. Στη δήλωση αναφέρονται τα εξής:«Δεδομένου ότι, σύμφωνα με πληροφορίες των περιφερειακών υπηρεσιών του ΕΛΓΑ, σε συγκεκριμένες ελαιοπαραγωγικές περιοχές της χώρας διαπιστώνεται μείωση της παραγωγής των ελαιοκομικών προϊόντων λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, δίδεται εντολή στον πρόεδρο του ΕΛΓΑ να προχωρήσει άμεσα, στις κάτωθι ενέργειες:α. Συγκρότηση με απόφαση του Δ.Σ. του ΕΛΓΑ Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής η οποία θα διερευνήσει και θα προσδιορίσει, σε σύντομο χρονικό διάστημα, τα ακριβή αίτια και το ποσοστό ζημίας κατά περιοχή.β. Με βάση το πόρισμα της ανωτέρω Επιστημονικής Επιτροπής να ενεργήσει ο ΕΛΓΑ τα προβλεπόμενα προκειμένου να κινηθούν οι διαδικασίες καταβολής των δικαιούμενων αποζημιώσεων στους πληγέντες ελαιοπαραγωγούς».
πηγη: Εφημεριδα Θαρρος Μεσσηνίας

Στην Μεσσηνία αύριο ο Καραμανλης.

την Μεσσηνία θα εοισκεφθεί αύριο ο Πρωθυπουργός Κώστς Καραμανλής....

Αντε να δουμε τι θα μασ φέρει....
Related Posts with Thumbnails