Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΝΔ Ο ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ....ΔΑΪΛΑΚΗΣ

ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΠΕΖΑΝΤΑΚΟΥ ....
ΗΣΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΔΑΪΛΑΚΗ.....


ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ .... ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΣΕ ΤΡΙΤΗ.....


ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ....

Tο πρόγραμμα των αγώνων του Ολυμπιακού στο UEFA


ΛΟΙΠΟΝ


Παίζει με τη Γαλατά εκτός 23 Οκτωβριου , με την Μπενφίκα εντός 27 Νοεμβριου, με την Μέταλιστ εκτός 3 Δεκεμβρίου και με την Χέρτα εντός 18 Δεκεμβριου .


ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Πώς λέγεται ο Τούρκος επιθετικός ποδοσφαιριστής;

Πώς λέγεται ο Τούρκος επιθετικός ποδοσφαιριστής;
- Μεσούτ Ταβάζ!

"Ξαναχτύπησε" ο Π. Τατούλης

Νέες αιχμές αφήνει από το ιστολόγιό του ο βουλευτής της ΝΔ Πέτρος Τατούλης, ο οποίος απαντώντας σε αναγνώστες του για τα περί παραίτησής του, τονίζει πως θεωρεί εξαιρετικά παράλογο να πρέπει να παραιτηθεί
ο ίδιος που κινείται, όπως λέει, ακραιφνώς μέσα στα όρια και του Συντάγματος και των θεμελιωδών αρχών του κόμματός του και όχι κάποιοι άλλοι, οι οποίοι τις έχουν κατ΄ επανάληψη παραβιάσει.«Θεωρώ τραγικό», σημειώνει, «να υποδεικνύεται σε εμένα η έξοδος από ορισμένους που θεωρούν ότι αυτός ο χώρος δικαιωματικά τους ανήκει».
Πηγή:athina984.gr

Το ερειπωμένο σπίτι του Παπαφλέσσα στην Πολιανή




Ελλάς το μεγαλείο σου... Απολαύστε και καμαρώστε... Αυτό είναι τοπατρικό σπίτι του Παπαφλέσσα στη Πολιανή στη Μεσσηνία...Εγκατάλειψη, ερείπιο λες και είναι άντρο για...troktika. Να το χαίρεται η τοπική αυτοδιοίκηση και ο υπουργός πολιτισμού Μ.Λιάπης που επιτρέπει στην Λόπεζ να διαφημίζει την ...Ακρόπολη αλλά έχει γράψει στα παλιά του...τα παπούτσια το σπίτι του Παπαφλέσσα Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να ξεχνάς την ιστορία σου. Να μην έχεις μνήμη. Και εμείς στην Ελλάδα αρχίζουμε και έχουμε το σύμπτωμα της λήθης...


Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ UEFA


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΜΠΕΝΦΙΚΑ
ΓΑΛΑΤΑ ΣΑΡΑΙ
ΧΕΡΤΑ
ΜΕΤΑΛΙΣΤ

κατάθεση φωτιά της Φανής Χαλκιά ...

στον εισαγγελέα κατέθεσε σήμερα η Φανή Χαλκιά που υποστήριξε ότι δεν πήρε ποτέ εν γνώση της την απαγορευμένη ουσία και πέρασε από 18 αντιντόπινγκ κοντρολ .... είπε όμως ότι δεν πέρασαν όλοι οι αθλητές από τρια αντιτόπινγκ κοντρόλ πριν τους Ολυμπιακούς όπως είπε ο Μίνωας Κυριακού αφού αυτό δεν έγινε με όλους τους αθλητές ....

τι νεα τώρα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ…. ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΟΓΑΚΙ ….ΜΙΑ FERRARI

ΟΣΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΟΓΑΚΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ …



ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΟΣΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ



…. ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ …

Στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σήμερα ο Εφραιμ και ο Αρσένιος...

Στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιο Κανελλόπουλο έχουν κληθεί να καταθέσουν την Τρίτη ως ύποπτοι για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος που φέρεται ότι διέπραξε δικαστικός λειτουργός, ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ και ο μοναχός Αρσένιος.
Η σχετική έρευνα που διεξάγεται από τον Άρειο Πάγο αφορά τη δίκη ενώπιον του πολυμελούς πρωτοδικείου Ροδόπης, επί της οποίας ουδέποτε εκδόθηκε απόφαση αν και είχε εκδικασθεί.
Η δίκη έγινε με αφορμή αγωγή που είχε καταθέσει η Μονή Βατοπεδίου το 2003 διεκδικώντας από το ελληνικό δημόσιο έκταση 2044 στρεμμάτων επιπλέον των 25.000 στρεμμάτων που της είχαν αναγνωρισθεί με γνωμοδότηση το 2002. Και ενώ αναμενόταν η έκδοση απόφασης, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους με πρακτικό έκανε δεκτό το αίτημα της Μονής για συναίνεση του δημοσίου προκειμένου να καταργηθεί η δίκη. Το πρακτικό κατατέθηκε στο δικαστήριο τον Ιούνιο του 2004 με αποτέλεσμα να μην εκδοθεί ποτέ απόφαση.
πηγη: kathimerini.gr (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

45χρονος σκοτωσε την οικογενεια του και αυτοκτόνησε ....λογω οικονομικων προβλημάτων...

Μακελειό στο Λος Άντζελες, όταν ένας 45χρονος άνδρας ο οποίος βρίσκονταν σε κατάσταση αμόκ με όπλο στο χέρι, και έπειτα από πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγο του, τα 3 παιδιά του και την πεθερά του. Μετά από την «εν ψυχρό» εκτέλεση της οικογένειας του, ο άνδρας έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.
Ακόμη και οι αστυνομικοί πάγωσαν μπροστά στις εικόνες που αντίκρισαν. Στις κρεβατοκάμαρες του σπιτιού βρήκαν τα πτώματα της 39χρονης συζύγου, της 70χρονης πεθεράς και των τριών γιων του δράστη, ηλικίας 19, 12 και 7 ετών.Η τραγωδία, που σημειώθηκε στην κοινότητα Πόρτερ Ραντς, στα βορειοδυτικά της κοιλάδας του Σαν Φερνάντο έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.
πηγη:zougla.gr
Related Posts with Thumbnails