Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2008

Οι αυριανές Δημοσκοπήσεις των Κυριακάτικων εφημερίδων



ΑΠΟ ΤΟ :kafeneio-gr.blogspot.com

ΛΑΡΙΣΣΑ - ΟΦΗ 4-3

ΜΑΤΣΑΡΑ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΣΑ ΣΤΟ 5' ΛΕΠΤΟ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ 4-3 ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ....

ΠΑΝΤΩΣ Ο ΟΦΗ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΑΦΟΥ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ ΑΚΥΡΩΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΟΦΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΦΣΑΙΝΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

ΤΟ KOSMOSNEWS ΞΕΚΙΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ......ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ

ξεκιναμε απο σημερα την ανάρτηση ψηφοριας για την καταγραφη της αποψης των πολιτών σχετικα με το νεο Καποδιστρια μιας και τόσο συζητιεται τις μερες αυτές στην περιοχη μας ....
ψηφιστε ολοι για να δουμε τι τελικα θελει ο απλώς κόσμος

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Η πρόταση της πλειοψηφίας, του ΙΤΑ προτείνει να δημιουργηθούν οι δήμοι:
1) Καλαμάτας, Αβίας, Λεύκτρου, Θουρίας, Αριος, Αρφαρών.
2) Μεσσήνης, Ανδρούσας, Αριστομένη, Τρικόρφου, Ιθώμης, Πεταλιδίου,Βουφράδας.
3) Πύλου, Μεθώνης, Κορώνης, Αιπείας, Χιλιοχωρίων.
4)Γαργαλιάνων, Φιλιατρών,Νέστορος, Παπαφλέσσα.
5)Κυπαρισσίας, Αυλώνα, Αετού, Τριπύλας.
6) Μελιγαλά, Δωρίου, Ανδανίας, Οιχαλίας, Είρας.

Η πρόταση της μειοψηφίας ΙΤΑ προβλέπει να δημιουργηθούν οι δήμοι:
1) Καλαμάτας, Θουρίας, Αριος, Αρφαρών.
2) Αβίας,Λεύκτρου.
3) Μεσσήνης, Ανδρούσας, Τρικόρφου, Ιθώμης, Αριστομένη.
4) Πεταλιδίου, Βουφράδας, Χιλιοχωρίων, Παπαφλέσσα.
5) Πύλου, Μεθώνης, Κορώνης, Αιπείας.
6) Φιλιατρών.
7) Γαργαλιάνων, Νέστορος.
8) Κυπαρισσίας, Αυλώνα, Αετού, Τριπύλας.
9) Μελιγαλά, Δωρίου, Ανδανίας,Οιχαλίας, Είρας.

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΑΛΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ R.E.M., Kaiser Chiefs, Γκαμπριέλα Κίλμι C:Real ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΚΑΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΑΠΟ ΤΟ MTV Greece

Τους R.E.M., Kaiser Chiefs, Γκαμπριέλα Κίλμι και C:Real θα μπορεσουν να απολαυσουν δωρεάν όσοι βρεθούν αυριο στο Καλλιμάρμαρο στην συναυλία που διοργανώνει το MTV Greece για την εναρξη της λειτουργίας του.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ...

Ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών αποστέλλει σήμερα επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΑΣ Μεσσηνίας για την αδιαφορία που επιδικνύει στον μη καθαρισμό του χώρου του παλαιού ελαιοτριβείου της ΕΑΣ στα Φιλιατρά.Το κείμενο της επιστολής μας στην ΕΑΣ Μεσσηνίας είναι το εξής:1. Επειδή η ελαιοσυγκομιδή πλησιάζει σας υπενθυμίζουμε ότι στα Φιλιατρά υπάρχουν οι πλέον σύγχρονες αποθήκες - δεξαμενές ελαιολάδου στη Μεσσηνία, τις οποίες δυστυχώς τις έχετε καταργήσει. Ποια συμφέροντα εξυπηρετείτε δεν το αναφέρουμε για την ώρα, πάντως τα συμφέροντα των ελαιοπαραγωγών της περιοχής μας δεν τα εξυπηρετείτε. Σας προτρέπουμε να λειτουργήσετε τις αποθήκες με την έναρξη της συγκομιδής και όχι να μας στέλνετε σε περιοχές που έχουν μικρή παραγωγή, κατάσταση αντιοικονομική και ασύμφορη.2. Σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν αποφάσεις της Ε.Ε. για το λάδι η θέση μας είναι ότι αγνά και παραδοσιακά προϊόντα δεν πρέπει να νοθεύονται. Η ανοχή αυτών των πολιτικών και η αδράνεια όλων για το ζήτημα αυτό συμφέρει όλους εκτός από τους ελαιοπαραγωγούς.3. Πληροφορηθήκαμε ότι το παλαιό ελαιοτριβείο της ΕΑΣ στα Φιλιατρά έχει γίνει χώρος αποθήκευσης ληγμένων και απαγορευμένων φυτοφαρμάκων, που προέρχονται από όλη τη Μεσσηνία.Το συγκεκριμένο κτήριο βρίσκεται 500 μέτρα από την κεντρική πλατεία και δίπλα στο Λύκειο - Γυμνάσιο όπως και στο 1ο Νηπιαγωγείο και 1ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών και περικλείεται από κατοικίες και τα δυο ενεργά Πνευματικά Κέντρα της πόλης μας.Ζητάμε την άμεση απομάκρυνσή του χωρίς φυσικά να επιβαρυνθούν άλλες περιοχές.Το ζήτημα αυτό να λυθεί χωρίς χρονοτριβή, γιατί θα αντιμετωπίσετε την οργή της πόλης των Φιλιατρών.Ο σκοπός μας είναι να καθαριστεί ο χώρος και να γίνει παραγωγικός και όχι να πουληθεί.

Ο Πρόεδρος

Αριστοτέλης Καναβός

Ο Γραμματέας

Ιωάννης Γριβοκωστόπουλος

ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΖΗΤΑ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ...


Προς:Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Κοιν:Κοινοβουλευτικές ομάδες: Ν.Δ. , ΠΑ.ΣΟ.Κ. , Κ.Κ.Ε. , ΣΥ.ΡΙΖ.Α. , ΛΑ.Ο.Σ.


Με αγανάκτηση σας πληροφορούμε ότι ενώ έχουν εγκριθεί οι επιδοτήσεις που αφορούν επενδύεις στην περιοχή μας κατά το 2007, οι καταβολές των χρημάτων καθυστερούν, με συνέπεια τον οικονομικό μας στραγγαλισμό μαζί με όλα τα άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας.Ζητάμε την άμεση χορήγηση των επιδοτήσεων.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Αριστοτέλης Καναβός

Ο Γραμματέας
Ιωάννης Γριβοκωστόπουλος

«Λουκέτο» στα Δημαρχεία της Ηλείας ...

Σε συμβολικό κλείσιμο των Δημαρχείων τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου προχωρούν οι Δήμαρχοι της Ηλείας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις διατάξεις του υπουργού Οικονομίας στο τελευταίο φορολογικό νομοσχέδιο που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Στην απόφαση αυτή κατέληξαν ομόφωνα τα μέλη της διοικούσας επιτροπής της ΤΕΔΚ Ν. Ηλείας στην προχθεσινή τους συνεδρίαση.
πηγη:Ερα Πύργου

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗ .... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

Σε τραγωδία εξελίχθηκε ένας ποδοσφαιρικός φιλικός αγώνας μεταξύ των εθνικών ομάδων νέων της Γαλλίας και της Ουκρανίας στην πόλη Ορλεάνη.
Ένας αλεξιπτωτιστής, που προσπάθησε να προσγειωθεί στο στάδιο, ξέφυγε από την πορεία του και σκοτώθηκε. Παράλληλα, παρέσυρε με το αλεξίπτωτό του και δύο εφήβους, που κατέληξαν στο μεταλλικό περίφραγμα γύρω από το γήπεδο. Ο ένας άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα στο νοσοκομείο, ενώ ο άλλος είναι σε κρίσιμη κατάσταση.
Το ματς, όπως ήταν αναμενόμενο ακυρώθηκε. Το δυστύχημα συνέβη την Πέμπτη το απόγευμα, καθώς πολλοί αλεξιπτωτιστές προσπάθησαν να προσγειωθούν μέσα στο γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα στο στάδιο «Saint-Denis-de-l'Hotel».
Πηγη:zougla.gr
Related Posts with Thumbnails