Τρίτη 5 Αυγούστου 2008

Αποδέσμευση των στρατηγικών αποθεμάτων πετρελαίου για πτώση των τιμών ζητά ο Ομπάμα

Σχέδιο για την αντιμετώπιση του αυξανόμενου κόστους ενέργειας ανακοίνωσε ο υποψήφιος πρόεδρος των Δημοκρατικών, Μπάρακ Ομπάμα, ζητώντας, μεταξύ άλλων, την αποδέσμευση μέρους των αμερικανικών στρατηγικών πετρελαϊκών αποθεμάτων.
Το ζήτημα των καυσίμων αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, καθώς οι Αμερικανοί δυσανασχετούν με την ιλιγγιώδη αύξηση των τιμών.
Σε μία κίνηση που χαρακτηρίστηκε ανατροπή για την πολιτική του, ο Μπ.Ομπάμα πρότεινε την αποδέσμευση 70 εκατ. βαρελιών από τα αμερικανικά αποθέματα ώστε οι τιμές, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα, να υποχωρήσουν.
Επιπλέον, υποστήριξε την άντληση μεγαλύτερων ποσοτήτων από τα αποθέματα στην Αλάσκα.


πηγη: in.gr



ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ..... ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ .... ΟΛΑ KAI ΠΑΛΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

Αμετάβλητα στο 2% διατήρησε τα επιτόκια η Fed


Αμετάβλητα στο 2,0% διατήρησε τα αμερικανικά επιτόκια η Νομισματική Επιτροπή (FOMC) της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (Fed) στη σημερινή (5/8/2008) της συνεδρίαση, επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ---ΠΑΟΚ στο ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός η απόκτηση του ΛΕΤΟ.
Ενώ από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώθηκε η απόκτηση του Χρήστου Χαρίση για τα επόμενα δυο χρόνια ενώ την Δευτέρα ανακοίνωσε την απόκτηση του Τσιάρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΡΑΝΤΑΟ


Σε φουλ μεταγραφικούς ρυθμούς κινείται ο Ολυμπιακός καθώς μετά την απόκτηση του Ντούντου , κλείνει θετικά και η υποθεση του Μπραντάο.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΞΑΛΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ .....

ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΠΑΜ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

ΠΟΡΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΜΟΤΟΣIΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ .... ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ

Συμπεριφορά που μόνο φιλική δεν θεωρείται απέναντι σε χώρα που διοργάνωσε τους Ολυμπιακούς του 2004 χαρακτηρίζεται η άρνηση των κινεζικών αρχών να χορηγήσουν βίζα και άδεια εισόδου στην αποστολή των μοτοσικλετιστών "οι δρόμοι της Ελιάς" που μεταφέρει στο Πεκίνο τον κότινο τής Ολυμπιακών Αγώνων. Παρά τα έγγραφα που εστάλησαν στη Κίνα, τις παρεμβάσεις του Συμβουλίου της Ευρώπης, του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, του πρέσβη της χώρας μας στην Κίνα και προσωπικοτήτων διεθνούς κύρους, οι κινεζικές αρχές δεν επέτρεψαν την είσοδο των μελών της αποστολής. Οι κινεζικές αρχές ανεπίσημα επικαλέστηκαν λόγους ασφαλείας της Αποστολής. Οι μοτοσικλετιστές που ξεκίνησαν από την Μεσσηνία αναγκάστηκαν να τροποιήσουν το πρόγραμμα τους, και από το Καζακστάν όπου βρίσκονται κατευθύνονται στην Μόσχα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλάδα είναι η τιμώμενη χώρα, και το υπουργείο Πολιτισμού ενέταξε επίσημα την αποστολή "Δρόμοι της Ελιάς" στο Πολιτιστικό Έτος Ελλάδα - Κίνα.
πηγη: skai.gr
ΩΡΑΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ...
ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ....

Διεθνές συνέδριο για την Αρχαία Μεσσήνη στη Νέα Υόρκη

Διεθνές συνέδριο για την Αρχαία Μεσσήνη θα πραγματοποιηθεί στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη. Το Συνέδριο διοργανώνει το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και την ανακοίνωση για την πραγματοποίησή του έκανε προχθές το βράδυ στην Αρχαία Μεσσήνη, στη διάρκεια εκδήλωσης για την παρουσίαση της δίτομης έκδοσης “Μεσσηνία: Τόπος – Χρόνος – Άνθρωποι”, η υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Σοφία Καλαντζάκου.
πηγη:ΕΡΑ Καλαμάτας

ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΓΙΑ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ

Γενέθλια είχε χθες ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για το Λευκό Οίκο, Μπαράκ Ομπάμα, καθώς συμπλήρωσε τα 47 του χρόνια. Μέσα στο μήνα όμως έχει γενέθλια κια ο αντιπαλός του από το στρατόπεδο των Ρεπουμπλικάνων, Τζον Μακέιν, ο οποίος θα κλείσει τα 72 χρόνια του στις 29 Αυγούστου.

ΦΟΥ...... ΦΟΥ...... ΤΑ ΚΕΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ .....

Βαρύς τραυματισμός σε τροχαίο του Αμερικανού ηθοποιού Μόργκαν Φρίμαν (Morgan Freeman)

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Μέμφις, ο διάσημος αμερικανός ηθοποιός Μόργκαν Φρίμαν, μετά τον τραυματισμό του σε τροχαίο ατύχημα στο Μισισιπή τη νύχτα της Κυριακής.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός ηθοποιός έχει σπάσει τον ώμο του, το βραχίονά του και μερικά πλευρά.
Όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CBS, το αυτοκίνητο του 71χρονου ηθοποιού αναποδογύρισε πολλές φορές στο οδόστρωμα και τελικά ανετράπη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μόργκαν Φρίμαν είχε τις αισθήσεις του, όταν η ομάδα διάσωσης έφτασε στο αυτοκίνητό του.
πηγη:in.gr
ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ .....

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΤΟΝΑ ΣΤΟ Ο.Α.Κ.Α. ΔΙΑΤΙΘΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ MADONNA ΔΙΑΤΙΘΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ

Περισσότερα εισιτήρια για τους φανς της Μαντόνα θα διατίθενται από την Τρίτη, καθώς η ζήτηση που υπάρχει φαίνεται να έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο για τα ελληνικά «συναυλιακά» δεδομένα. Οι επιπλέον θέσεις στις κερκίδες του ΟΑΚΑ έχουν ωστόσο περιορισμένη ορατότητα, ενώ η τιμή τους είναι χαμηλότερη.
Τα εισιτήρια αυτά, που διεθνώς αποκαλούνται «reduced price-limited view» θα φέρουν ειδική σφραγίδα που θα γράφει «περιορισμένη ορατότητα / Limited View Ticket» και αφορούν θέσεις, οι οποίες δεν θα είναι αριθμημένες αλλά θα υπάρξουν ταξιθέτες, που θα οδηγούν τους κατόχους τους στις καλύτερες δυνατές διαθέσιμες θέσεις τη στιγμή της προσέλευσής τους.
Πρόκειται για μια συνηθισμένη πρακτική για τα παγκόσμια στάδια, που όμως δεν έχει εφαρμοστεί στην Ελλάδα, καθώς ποτέ μέχρι σήμερα η ζήτηση για να δει το κοινό έναν καλλιτέχνη δεν έφτασε σε τέτοια επίπεδα.
Τα εισιτήρια αυτά είναι όλα στις κερκίδες του σταδίου ΟΑΚΑ, είναι αυστηρά περιορισμένα και είναι τα τελευταία που θα διατεθούν στην αγορά για το Sticky & Sweety Show της Μαντόνα στην Αθήνα στις 27 Σεπτεμβρίου.
Η προπώλησή τους θα ξεκινήσει την Τρίτη 5 Αυγούστου και η διάθεσή τους θα γίνεται μόνο από το Ticket House Αθηνών (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς, τηλ. 210-3608366. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή: 10:30-18:30, Σάββατο: 10:30-16:00).
Τέλος θα υπάρχει όριο αγοράς έξι εισιτηρίων ανά άτομο.
πηγη:in.gr
Related Posts with Thumbnails